GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-10-2021 14:54   Güncelleme : 27-10-2021 15:09

PTT'nin 181. kuruluş yıl dönümü

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, PTT’nin 181. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bingöl PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen ve beraberindekileri makamında kabul ederek, kuruluş günlerini kutladı

PTT'nin 181. kuruluş yıl dönümü

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin (Posta ve Telgraf Teşkilatı) 181. kuruluş yıl dönümü dolayıyla, Bingöl PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen ve beraberindekileri makamında kabul etti.

PTT’nin 181’inci kuruluş yıl dönümünü kutlayana Vali Ekinci, Başmüdür Taşdelen'den kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Ekinci, pandemi sürecinde vatandaşlara üstün görev anlayışıyla hizmet veren PTT çalışanlarına teşekkür ederek, PTT Başmüdürü Taşdelen’nin şahsında tüm PTT çalışanlarının gününü tebrik ederek, kurum çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi. 

Başmüdür Taşdelen de kendilerini bu anlamlı günde kabul ettiği için Vali Ekinci’ye teşekkür ederek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı hizmet veren, ulusal ve uluslararası alanda büyük başarılara imza atan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’nin (PTT A.Ş) faaliyetleri, amaç ve hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette, PTT Başmüdürü Abdullah Taşdelen, Vali Kadir Ekinci’ye 181’inci yıl kutlamaları kapsamında kurum tarafından Millî Mücadele’nin 100. yılı anısına hazırlanan anma pulu serisi kataloğu hediye etti.

AdminAdmin