YEREL
Giriş Tarihi : 31-05-2021 15:24   Güncelleme : 31-05-2021 15:24

Minik öğrenciler iyilik hareketinde buluştu

Bingöl Turgut Özal Anaokulu öğrencileri, eTwining kapsamında "İyilik Bulaşıcıdır" (Goodness is Contagious) projesi başlattı

Minik öğrenciler iyilik hareketinde buluştu

Bingöl, Nevşehir, Adapazarı ve İstanbul okullarından bir araya gelerek eTwining projesi kapsamında iyilik hareketi başlattılar.

Bingöl Turgut Özal Anaokulu öğrencileri ile Nevşehir, Adapazarı ve İstanbul’dan bazı ana okulu öğrencileri, eTwining kapsamında "İyilik Bulaşıcıdır" (Goodness is Contagious) projesi başlattı.

Proje ile öğrenciler ve veliler ile birlikte sağlık çalışanlarına, doğaya, hayvanlara ve engelli bireylere iyilikler yapılarak öğrencilerde yardımlaşma, dayanışma, işbirliği ve empati kurma davranışlarının geliştirilmesi sağlandı. 

Projede amaç 5-6 yaş aralığındaki öğrencilere değerler eğitimi bilincini kazandırarak daha bilinçli ve duyarlı bireyler yetiştirmesini sağlamak.

Uluslararası bir proje olan "İyilik Bulaşıcıdır" projesi, Türkiye'de İstanbul, Bingöl, Adapazarı ve yurt dışından İtalya, Malta, Polonya, Romanya ve Slovakya'dan okullarla birlikte yürütülüyor.

AdminAdmin