GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-07-2021 15:20   Güncelleme : 16-07-2021 15:20

Maden Sokak’taki kavganın zanlısı tutuklandı

Bingöl’de 4 gün önce Maden Sokakta gece yarısı meydana gelen kavgada ağır yaralanan kişinin hastanede tedavisi sürüyor. Olayın şüphelisi ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

Maden Sokak’taki kavganın zanlısı tutuklandı

Bingöl merkez İnönü Mahallesi Maden Sokak’ta bir vatandaşın ağır yaralandığı olayın şüphelisi tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında 12 Temmuz’da gece saat 22.25 sıralarında İnönü Mahallesi Maden Sokak Halk-Mar AVM önünde meydana gelen kavga ile ilgili araştırma tamamlandı.

Yapılan araştırmalarda, M.A.C. ile T.G. arasında yaşanan sözlü tartışmanın kavgaya dönüştü. Şüpheli T.G. elindeki bıçak ile M.A.C’yı boynundan yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralı olarak Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılan M.A.C, buradan yapılan ilk müdahalenin ardından Erzurum Atatürk Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. M.A.C’nin hayati tehlikesi sürüyor.

 

Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli T.G’yi aynı gün Genç İlçesi uygulama noktasında gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na çıkarılan zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Bingöl M Tipi Kapalı Ceza Evine teslim edildi.

AdminAdmin