GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-07-2021 17:20   Güncelleme : 16-07-2021 17:53

Ankara BİNYAR'dan Bingöl ziyaretleri!

Başkan Yakup Zazaoğlu Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak'a nezaket ziyaretinde bulundu

Ankara BİNYAR'dan Bingöl ziyaretleri!

Merkezi Ankara'da bulunan Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma, Dayanışma, Eğitim ve Kültür Derneği (Ankara BİNYAR) Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Zazaoğlu ve beraberindeki heyet Bingöl'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Geçen ay Ankara'da yapılan BİNYAR 6. Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Yakup Zazaoğlu ve beraberindeki heyet, çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e geldi.

Bingöl Valisi Kadir Ekinci’yi makamında ziyaret eden Zazaoğlu, derneğin çalışmaları hakkında Vali Ekinci'ye bilgi verdi.

Yeni yönetim olarak Bingöl'deki kurum yöneticileriyle tanışmak için ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Zazaoğlu, ziyaret edilen değerli yöneticilerlel fikir alışverişinde bulunduklarını aktardı.

Zazaoğlu ve beraberindekiler, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Aydın Polat, Bingöl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır ve diğer bazı kurum idarecilerini ziyaret etti.

AdminAdmin