GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-10-2021 14:55   Güncelleme : 11-10-2021 14:55

İş dünyasından SÜRKAP'a tam destek

Yakın zamanda kurulan ve hızla gelişen Zıkte köylerini kapsayan SÜRKAP Platformu iş dünyasıyla buluştu. Toplantıda Zıkte'li İş insanlarından platforma tam destek sözü verildi. 

İş dünyasından SÜRKAP'a tam destek

Bingöl'de, 2019 yılında kurulan ve Genç ilçesi Zıkte bölgesi köylerinden oluşan Sürdürülebilir kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) her geçen büyümeye devam ediyor. 

Zıkte Köylerinin sorunlarının çözümüne yönelik yaptığı çalışmalar ile takdir toplayan ve platforma ait çalışmaların yürütülebilmesi adına yer sorununu da çözüme kavuşturan platform üyeleri, iş insanları ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

İşadamları ve esnafların  yani sıra yoğun katılımın sağlandığı toplantıya Zıkte SÜRKAP icra kurulu üyeleri, köy dernekleri  başkanları, Zıkte bölgesi muhtarları, işadamları ve esnaflar katıldı. Sıcak bir atmosferde gerçeklesen toplantıda icra kurulu üyelerince platform tanıtımı ve faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. 

Platform heyeti tarafından yakın bir tarihte platform faaliyet merkezinin açılışının yapılacağı belirtilirken, iş dünyası ise platforma tam destek sözü verdi. 

Toplantı, istişare ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

AdminAdmin