SİYASET
Giriş Tarihi : 12-10-2021 17:40   Güncelleme : 12-10-2021 17:40

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya’dan, Bingöl halkına teşekkür

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya’dan, Bingöl halkına teşekkür

HÜDA PAR Bingöl İl Başkan’ı Refik Alpaya, HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun il ziyaretleri çerçevesinde 10-11 Ekim günlerinde Bingöl’e yaptığı ziyarette, farklı çevrelerle bir araya geldiğini hatırlattı.

Alpaya, yaptığı açıklamada, Genel Başkanları Yapıcıoğlu'nun Bingöl'de teveccühle karşılanmasından dolayı, Bingöl halkına teşekkür etti.

Alpaya,  şunları kaydetti:

"Bu 2 günlük Bingöl ziyaretimizde bizleri güzel karşılayan esnafımıza, davetimize icabet eden katılımcılarımız olan STK temsilcileri, Mahalle Muhtarlarımız, Oda temsilcileri, Eğitim camiamıza ve verdiğimiz basın kahvaltısına gelip sesimizi duyuran basın mensuplarına en içten dileklerimle teşekkür ederim. Allah birlikte hakikatin peşinden yürümeyi hepimize nasip etsin. Bu vesileyle geçtiğimiz günlerde hain bir patlama sonucu hayatını kaybeden 2 FEDAŞ çalışanımızın ailelerine tekrardan başsağlığı diliyorum. Parti olarak Bingöl halkının sorun ve sıkıntılarını önemseyerek halkımızın bizlere bu yolda verdiği destekleri boşa çıkarmamak ve şehrimize daha güzel hizmet etmek için çaba göstereceğiz."

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, 

Hafta sonu Pazar öğleden sonra Bingöl’e gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Sayın Zekeriya Yapıcıoğlu, Bingöl’de 2 gün boyunca bir dizi temaslarda bulundu.

Yapıcıoğlu, pazar günü geldiği kentte, sivil toplum kuruluşu temsicileri, oda temsilcileri, muhtarlarlar ve gazetecilerle bir araya gelmiş, esnaf ziyaretinde bulunmuştu.

Bingöl'deki patlamada hayatını kaybeden FEDAŞ çalışanlarının ailelerini de ziyaret eden Yapıcıoğlu, 102.0 frekansında yayın yapan Bingöl FM’in yayın konuğu olduktan sonra .Bingöl’den ayrıldı.

AdminAdmin