GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-10-2023 15:33   Güncelleme : 14-10-2023 16:22

İhtiyaç sahiplerine 2'si akülü 7 tekerlekli sandalye bağışlandı

Tüm Engelliler Derneği, "sevgi tüm engellileri aşar" sloganıyla başlatılan kampanya ile 7 fiziksel engellinin tekerlekli sandalye ihtiyacını karşıladı. Dernek Başkanı İsa Altıntaş, MHP Bingöl İl Başkanlığının desteğiyle yürümede zorluk çeken hastalara, 2 akülü araba ve 5 tekerlekli sandalye dağıttıklarını bildirdi.

İhtiyaç sahiplerine 2'si akülü 7 tekerlekli sandalye bağışlandı

Tüm Engelliler Derneği'nin "sevgi tüm engellileri aşar" sloganıyla başlattığı kamanya ile fiziksel engeli vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama devam ediyor.

Tüm Engelliler Derneği Başkanı İsa Altıntaş, kampanya kapsamında MHP Bingöl İl Başkanlığınca ihtiyaç sahiplerine dağtılmak üzere kendilerine 2'si akülü 7 tekerlekli sandalye bağışlandığını söyledi.

Tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahiplerine tesli edildiğini aktaran Altıntaş, "Bingöl MHP İl Başkanlığı tarafından bize verilen engelli kardeşlerimize destek amaçlı 2 akülü araba,  5 manuel sandalye bize teslim edildi, bizde engelli kardeşlerimize teslim ettik ve etmeye devam ediyoruz. Bu anlamlı yardımlar için MHP İl Başkanı Osman Baran başkanımiza ve yönetimine, ayrıca MHP Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tekerlikli sandalyalerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına yardımcı olan Bingöl Emniyet Müdürlüğüne de teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin