SPOR
Giriş Tarihi : 05-07-2021 22:15   Güncelleme : 05-07-2021 22:15

Güveçli köyü gençlerine spor malzemesi desteği

MHP Bingöl Belediye Meclis Üyesi Ramazan Susadı ve iş insanı Onur Demirağ, Güveçli köyü gençlerine spor malzemesi desteğinde bulundu

Güveçli köyü gençlerine spor malzemesi desteği

MHP Bingöl Belediye Meclis Üyesi Ramazan Susadı ve iş insanı Onur Demirağ'ın bağışladığı yardım malzemeleri dağtımı için Güveçli Sentetik Futbol Sahası'nda tören düzenlendi.

Güveçli Gençlikspor yöneticisi Mustafa Burulday ve takım antrenörleri Erkan Çiçek ile Erhan Buzunoğlu’nun da hazır bulunduğu törende, U11 yaş grubunun da bulunduğu 20 çocuğa tam takım spor malzemeleri yardımı yapıldı.

Törende konuşna Meclis Üyesi Susadı ve iş insanı Demirağ, özelikle alt yaş gruplarına sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Susadı ve Demirağ özetle şunları kaydetti:

"Kendi imkanlarıyla köy çocuklarımıza sahip çıkan Erkan kardeşimiz ve Erhan kardeşlerimin bu duyarlı davranışlarını canı gönülden tebrik ediyoruz. Kardeşlerimizin bu duyarlı davranışları karşısında biz de bir nebze olsun katkı anlamında elimizi taşın altına koymak istedik. Erkan kardeşimiz ve Erhan kardeşimizle birlikte her zaman çocuklarımızın yanındayız. Bu anlamda Güveçli Gençlikspor yönetimlerini tebrik ederek takımlarına başarılar diliyoruz."

Güveçli Gençlikspor yöneticisi Mustafa Burulday ve takım antrenörleri Erkan Çiçek ile Erhan Buzunoğlu da yaptıkları yardımdan dolayı Susadı ve Demirağ'a teşekkür etti.

AdminAdmin