EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-05-2022 17:13   Güncelleme : 19-05-2022 17:52

Gözer Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Bingöl merkeze bağlı Gözer Köyü (Şenig) Ortaokulu'nda 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı' şenliği düzenlendi. Görkemli törenle açılışı yapılan fuarda, 15 danışman öğretmen gözetimin 74 öğrenci tarafından hazırlanan 22 proje yer aldı.

Gözer Ortaokulu'nda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Gözer Ortaokulu Müdürlüğünce, öğrencilerin bilime olan ilgilerini artırmak, yeni ürünler ortaya çıkarmalarını sağlamak ve kendilerine olan güvenlerini artırmak amacıyla düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nın açılışına İl Milli Eğitim Müdür Vekili Haluk Çakan, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve Öğrenciler katıldı.

Gözer Ortaokulu'nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına, 74 Öğrenci ve 15 danışman öğretmen tarafından hazırlanan 22 proje yer aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Haluk Çakan ve beraberindekiler, projelerin yer aldığı stantları gezerek, projeleri hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Tüm stantları gezen misafirler, projeleri beğenerek öğrencileri tebrik etti.

Okul Müdürü Mehmet Sıddık Bağbars, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, "okulumuzda ikincisini düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı yoğun ilgi gördü. Birbirinden önemli rojelerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilere teşekkür ederim." dedi.

Proje yürütücüsü Fen Bilimleri Öğretmeni Nihat Yaşar da 22 proje ile TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı'nı yaptıklarını belirterek, "Amacımız öğrencilere bilimi sevdirmek ve onlara güzel şeyler başaracaklarına onları inandırmaktır. Bu sayede de bunu da başardık. Gelecekte öğrencilerin daha güzel şeyler başaracaklarına inanıyorum .Öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin