YEREL
Giriş Tarihi : 18-10-2021 21:12   Güncelleme : 18-10-2021 21:21

Genç’te Mevlid Kandili dolayısıyla ihtiyaç sahipleri sevindirildi

Yetimler Vakfı Genç Temsilciliği ile Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç Temsilciliği tarafından, ihtiyaç sahibi 50 ailenin mutfağına et desteğinde bulundu

Genç’te Mevlid Kandili dolayısıyla ihtiyaç sahipleri sevindirildi

Yetimler Vakfı Genç Temsilciliği ile Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç Temsilciliği, Peygamberimizin dünyaya teşrifinin 1450'nci yıldönümü nedeniyle 50 aileye kırmızı et yardımı yaptı.

Bingöl Umut Kervanı Derneği Genç İlçe Temsilcisi Cahit Narin, yaptığı açıklamada, mübarek Mevlid Kandili münasebetiyle ihtiyaç sahibi ailelere kırmızı et yardımında bulunanarak, hayır dualarını aldıklarını belirtti.

Mevlid Kandili vesilesiyle hayırseverlerin bağışlarıyla yetim ve muhtaç ailelere kırmızı et ulaştırdıklarını aktaran Narin, şunları kaydetti:

"Yetim ve mağdur kardeşlerimize ulaşmaya, yüzlerindeki tebessüm olmaya devam ediyoruz. Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle Yetimler Vakfı ile Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak daha önce tespit ettiğimiz 50 yetim ve muhtaç aileye kırmızı et kumanyası yardımında bulunduk. Allah yaptığınız ve yapacağınız yardımlar kabul etsin. Bu vesileyle tüm İslam âleminin Mevlid-i Nebi haftasını kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz."

AdminAdmin