GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-04-2023 20:46

Genç Kaymakamlığından 3 bin öğrenciye bayram hediyesi

Genç Kaymakamlığı tarafından Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, 3 bin öğrenciye hediye dağıtıldı. Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, öğrencilerin bayramını kutlayarak, hediyelerini verdi.

Genç Kaymakamlığından 3 bin öğrenciye bayram hediyesi

Genç Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan dolayısıyla 3 bin öğrenciye çeşitli hediyerler dağıttı.

Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu, Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı  öncesi Genç Yatılı Bölge Okulu'nu ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaptanoğlu, hediye dağıtarak öğrencilerin bayramını kutladı.

Kaptanoğlu, burada yaptığı açıklamada, ilçede yaklaşık 3 bin öğrenciye bayram hediyesi dağıtılacağını belirterek, şöyle konuştu:

"Ülkemizin bugün ve yarını, milletimizin umudu olan çocuklarımızın başarılı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu olmaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nitelikli bir eğitim almaları, kendilerini geliştirmeleri, hayatın tüm güzelliklerini yaşayabilmeleri ve her zaman gülebilmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ara tatil öncesinde ve Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde çocuklarımıza ufak bir bayram hediyesi sunmak istedik. 3 bine yakın öğrencimize, çocuğumuza yüzlerinde bir tebessüm olabilmek maksadıyla hediyelerini teslim ettik." 

AdminAdmin