GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-10-2021 20:24   Güncelleme : 09-10-2021 21:45

Gazeteci Metin Dere bypass ameliyatı oldu

Gazeteci Metin Dere bypass ameliyatı oldu

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde gazetecilik yapan Metin Dere, Erzurum'da bypas ameliyatı oldu.

Eski AK Parti İlçe Başkanlığını yapan ve aynı zamanda Yedisu temsilcimiz olan Metin Dere, geçen hafta rahatsızlığı nedeniyle başvurduğu Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kalp Merkezinde yapılan anjiyo sonucu 4 damarının kapalı olduğu tespit edildi.

Gerekli kontrollerin ardından kalp ve damar cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Bilgehan Erkut tarafından ameliyat edilen Dere, hastanedeki tedavisini tamamlayarak taburcu oldu.

Taburcu olarak sevenlerini mutlu eden Dere, yaptığı açıklamada, bütün hastalara Allah'tan şifa ediledi. Sağlık durumunun iyiye gittiğini ifade eden Dere, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi doktor ve hemşirelerini teşekkür etti.

Ameliyat sonrası kendisini ziyaret eden, arayıp ulaşan ve ulaşamayan bütün dostlarına da teşekkür eden Dere, şunları kaydetti:

"Bir rahatsızlık sonucu Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Kalp Merkezine gittim. Buradaki doktorlar 3 damarımın kapalı olduğunu söyleyip ameliyat olmam gerektiğini söylediler. Bende ameliyat olmaya karar verdim. Prof. Dr. Bilgehan Erkut tarafından ameliyat edildim. Ameliyat sırasında 4. bir damarımın daha tıkalı olduğu tespit edildi. Ameliyat sonra hastanede tedavimi tamamlayıp eve geldim. Allah'a çok şükür sağlık durumum iyiye gidiyor. Gerek hastalığımın teşhisinde gerekse ameliyat sırasında, yoğun bakım ve serviste sağlığıma kavuşmam için ellerinden geleni yapan başta ameliyatımı gerçekleştren Prof. Dr. Bilgehan Erkut hocama ve ekibine, yoğun bakım ve servis görevlilerine, ayrıca ameliyat sırasında yanımda olan değerli eşim ve ağabeylerime, yakınlarıma, beni hastanede ziyaret eden, telefonlara arayıp ulaşan ve ulaşamayan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun."

AdminAdmin