SİYASET
Giriş Tarihi : 04-11-2023 20:59   Güncelleme : 04-11-2023 21:32

Fesih Zeki Mert, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Kanada ve Türkiye'de faaliyet gösteren Bingöllü iş insanı Fesih Zeki Mert, katıdığı bir televizyon programında. DEVA Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. Mert, İstanbul'u yönetmek istediğini belirterek, "Ben aday adaylığımı açıkladım, gerisi partimizin takdiridir." dedi.

Fesih Zeki Mert, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı

Bingöllü İş İnsanı Fesih Zeki Mert, yerel seçimlerde DEVA Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.

Daha önce Bingöl'den Bağımsız Milletvekili adayı olan Mert, internet üzerinden yayın yapan Ankara Masası'ndan gazeteci Fatih Atik'in konuğu oldu.

Gazeteci Atik'in iş dünyasından siyesete çeşitli konulardaki sorunlarını çevaplayan Mert, 31 Mart yerel seçimleinde DEVA Partisi'nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu açıkladı.

Mert, her zaman hedeflerinin büyük olduğunu, hiçbir zaman küçük hedeflerin peşinden koşmadığını belirterek, "Benim en büyük hayalim bu ülkeye büyük hizmet vermek, tecrübelerimi aktarmak ama en büyük hayalim İstanbul'u yönetmek. DEVA Partisinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olmak istiyorum. DEVA Partisinden aday adaylığımı açıklıyorum. Ben aday adaylığımı açıkladım, gerisi partimizin takdiridir. DEVA Partisi beni aday gösterirse, ben kendime inanıyorum ve partiye iyi bir sinerji katacağıma inanmıyorum." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin