GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-11-2023 14:44   Güncelleme : 09-11-2023 14:54

Vali Ahmet Hamdi Usta’dan "10 Kasım" mesajı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 86'ncı yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Usta, mesajında, İstiklal mücadelesinin Başkomutanı, 100. yılını idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük asker ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün zengin perspektifi, mücadeleci yetenekleri ve tarihe yön veren inanç, azim ve kararlılığıyla aziz milletimizin daima umudu olduğunu belirtti.

Vali Ahmet Hamdi Usta’dan

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Usta, Mesajında, şunları kaydetti:

"İstiklal mücadelesinin Başkomutanı, 100. yılını idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük asker ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk; zengin perspektifi, mücadeleci yetenekleri ve tarihe yön veren inanç, azim ve kararlılığıyla aziz milletimizin daima umudu olmuştur.
Bağımsızlık mücadelesindeki manevi desteğini milletimizin tarihteki karakterinden ve sarsılmaz inançlarından alan Gazi Mustafa Kemal, bizlere aynı kararlılık ve inançla sahip çıkmamız gereken aydınlık yarınlar bırakmıştır.
Atatürk’ün milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu ve ‘en büyük eserim’ diyerek gençliğe emanet ettiği ‘Türkiye Cumhuriyeti’, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkma konusundaki hedefine ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla emin adımlarla ilerlemektedir.
Ebediyete irtihalinin 85. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
Ruhları şad olsun."
 

AdminAdmin