SPOR
Giriş Tarihi : 22-09-2021 15:39   Güncelleme : 22-09-2021 15:39

Dünya üçüncüsü gençler, Bingöl’ün gururu oldu

Fransa’da yapılan Volo Şampiyonasında takım halinde dünya üçüncüsü olan başarılı sporcular, başarının sevincini il müdürü Mehmet Danayiyen ile paylaştı

Dünya üçüncüsü gençler, Bingöl’ün gururu oldu

Geçen hafta (13-18 Eylül) Fransa'nın Marsilya kentinde yapılan Dünya Gençler Volo Şampiyonasında yarışan Musab Burkankulu,  ilk katıldığı Uluslararası organizasyonda Geleneksel Çiftler kategorisinde (takım halinde) Dünya üçüncülüğü elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen,  Dünya üçüncüsü olan sporcumuz Musab Burkankolu ve takım arkadaşı Enes ÖZEK ile antrenörleri Serkan Varol’u makamında kabul etti.  

İl Müdürü Danayiyen, Volo Şampiyonasında dünya üçüncüsü olan başarılı sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Hangi branş olursa olsun emek veren tüm sporcular için müdürlük imkanlarını sonuna kadar kullanmaktan imtina etmeyeceklerini belirten Danayiyen, “Bocce sporcularımızı çok gayretli gördük. Gerek antrenman için fiziki alan oluşturma gerekse malzeme desteği sunarak sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz’.” dedi.

AdminAdmin