EKONOMİ
Giriş Tarihi : 08-09-2021 21:32   Güncelleme : 08-09-2021 21:52

DSİ işçi alımı kurası çekildi

Devlet Su İşleri (DSİ), bölge müdürlükleri üzerinden alacağı 2005personel için kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sonrası 8 bin adayda heyecan başladı.

DSİ işçi alımı kurası çekildi

Devlet Su İşleri (DSİ), bölge müdürlükleri üzerinden alacağı personel için kura çekimi yapıldı. 

DSİ kura çekilişi, noter huzurunda İŞKUR heyetinin gözetiminde gerçekleştirildi. DSİ kura sonuçları sonrasında pek çok işçi adayı yayımlanacak olan listeye odaklandı.

Kura çekilişinin ardından yaklaşık 8 bin adayı heyecan sardı.

Her kadro için 4 katı adayı sözlü mülakata çağıran Devlet Su İşleri (DSİ), bölge müdürlükleri üzerinden alımı tamamlayacak. Operatör, şoför, bakımcı, ambar işçisi, usta, akaryakıtçı, sondaj işçisi, kompresör operatörü ve daha pek çok alanda personel alımı gerçekleştirecek olan DSİ, kura çekimi sonuçları listesi ile bu alımlara yönelik süreci tamamlayacak.

Kura sonuçları DSİ bölge müdürlüklerinin internet sitelerinde yayınlandı.

Konuyla ilgili DSİ'den yapılan açıklama şöyle:

"İSMİ ASİL OLARAK ÇIKANLARIN BAŞVURU YAPTIKLARI İŞKUR İLANINDA İSTENİLEN BELGELERLE 16.09.2021 PERŞEMBE GÜNÜ 17:00 ‘A KADAR DSİ 5. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNE ELDEN TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

BELGELERİ TESLİM ETMEYENLER İLE BAŞVURU İLANINDA İSTENİLEN ŞARTLARI TAŞIMAYANLARIN YERLERİNE SIRASI İLE YEDEKLER ÇAĞRILACAKTIR.

BELGELERİN KONTROLÜNÜN YAPILMASINA MÜTEAKİP SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLARIN İSİMLERİ 28.09.2021 TARİHİNDE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İNTERNET SİTESİNDE YAYINLANACAKTIR.

ADAYLARA AYRICA BİR TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR."

DSİ 9. Bölge Kura Sonuçları linkte

https://cdniys.tarimorman.gov.tr/api/File/GetFile/437/Duyuru/3329/3565/DosyaGaleri/noter_kura2021.pdf

AdminAdmin