SAĞLIK
Giriş Tarihi : 12-11-2023 19:52   Güncelleme : 12-11-2023 20:13

Doğum Hastanesi Bingöl Devlet Hastanesine taşındı

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, yarın itibariyle Bingöl Devlet Hastanesi'nde hizmet vermeye başlayacak. Hastane bünyesinde hizmet veren Acil Çocuk servisi ise bir süre daha aynı binada kalacak.

Doğum Hastanesi Bingöl Devlet Hastanesine taşındı

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kapandı. Bingöl'de meydana gelen depremlerde hasar gören hastane binasının riskli olması nedeniyle boşaltıldı. Doğum hastanesinin servis ve poliklinik hizmetleri ise bundan böyle Bingöl Devlet Hastanesi'nde yürütülecek.

Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları 13 Kasım'dan itibaren Bingöl Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösterecek. Böylece doğum hastanesi tarih olacak.

Konuyla ilgili hastaneden yapılan açıklama ise şöyle:

"Çocuk hastalıkları poliklinik hizmetlerimiz 13 Kasım 2023 tarihi itibariyle Bingöl Devlet Hastanesi'nde başhekimlik kısmının karşısında hizmet verecektir.

Kadın Doğum Poliklinik hizmetlerimiz ve Kadın Doğum Acil Servisi 13 Kasım 2023 tarihi itibariyle Bingöl Devlet Hastanesi'nde Diyaliz biriminin karşısında hizmet verecektir.

Kadın Doğum Servisi, Yenidoğan Servisi ve yatan hastaların taşınma işlemleri tamamlanmıştır.

Sadece ÇOCUK ACİL hizmetlerimiz Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde kendi yerinde kısa süreliğine hizmet vermeye devam edecektir. Herhangi bir hizmet değişikliği durumunda kamuoyu bilgilendirilecektir.
Hastanelerimizin Hastane Bilgi Yönetim Sistemi HBYS (SİSOFT), sarf, ayniyat, demirbaş, eczane depo birleşimleri, görüntüleme cihazları ve laboratuvar cihazları entegrasyonları herhangi bir problem veya olumsuz durum yaşanmadan tamamlanmıştır."

AdminAdmin