GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2024 20:32   Güncelleme : 31-01-2024 21:09

Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca' bıçaklı saldırı sonucu öldürüldü

Diyarbakırlı Ramazan Hoca öldü mü, öldürüldü mü? Türkiye'de 'Filozof Ramazan' olarak tanınan Ramazan Pişkin kimdir, kaç yaşındaydı? Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, Fatih'te işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Diyarbakırlı 'Ramazan Hoca' bıçaklı saldırı sonucu öldürüldü

Sosyal medyada Diyarbakırlı Ramazan Hoca lakabıyla tanınan Ramazan Pişkin hayatını kaybetti. 'Filozof Ramazan' olarak tanınan Pişkin’in kendisine ait çay ocağında ölü bulunduğu ortaya çıktı. Diyarbakırlı Ramazan Hoca öldü mü sorusu da sosyal medyada çıkan haberlerin ardından arama motorlarında yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Savcılık, bıçakla öldürülen Ramazan Pişkin’in ölümünü aydınlatmak için soruşturma başlattı. İstanbul Valiliği'nden de konuyla ilgili açıklama geldi. Filozof Ramazan, dini konularda sohbet videoları yayınlıyordu. Son 5 yıldır Ulu Camii'de yerli ve yabancı turistlere İslam'ı anlatan Böçkün, günün her saatini vatandaşlara bir şeyler anlatarak geçirdiği belirtiliyor. Peki, Diyarbakırlı Ramazan Hoca öldürüldü mü? Diyarbakırlı Ramazan Hoca kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte 'Filozof Ramazan' lakabıyla tanınan Ramazan Böçkün ile ilgili bilgiler!

Diyarbakır'da Ulu Camii’de yaptığı konuşmalar ve videolarla tanınan Diyarbakırlı Ramazan Hoca yaşamını yitirdi. Diyarbakır'daki tarihi Ulu Camii'de dini sohbetlerde bulunan ve geçmişte 'Deli' şimdilerde ise 'Ramazan Hoca' ve 'Filozof Ramazan' olarak anılan Ramazan Böçkün'ün ölüm haberini alan kişiler konuyla ilgili araştırmalara başladı. Ramazan Pişkin'in, İstanbul Fatih’te bulunan kendisine ait çay ocağında ölü bulunduğu ortaya çıktı. Küçük yaşlardan itibaren araştırıp öğrendiği bilgileri Ulu Cami'de vatandaşlara anlatmaya başlayan ve ‘Filozof Ramazan’ lakabını alan Pişkin’in ölümü ile ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, Fatih'te iş yerinde defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Olay, bugün öğle saatlerinde Cerrahpaşa'daki Ramazan Pişkin'e ait iş yerinde meydana geldi. Pişkin iş yerinde defalarca bıçaklanarak öldürüldü. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis kaçan saldırganı arıyor.

İstanbul Valiliği açıklama yaptı

Fatih'te işlettiği çay ocağında bıçaklanarak öldürülen sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin ile ilgili İstanbul Valiliği'nden açıklamada, "Ramazan Pişkin, 31 Ocak 2024 günü saat 13.50 sıralarında Cerrahpaşa Mahallesi Kocamustafapaşa Caddesi 88 numaralı adreste bulunan ve kendisinin işlettiği çay ocağında, kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Göğüs bölgesinden üç bıçak yarası alan ve 112 ekiplerince hastaneye kaldırılan Ramazan Pişkin, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir." denildi.

AdminAdmin