GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2024 17:02

Bingöllü berber 1 günlük gelirini Filistin'e bağışladı

Bingöl'de faaliyet gösteren Cihat Kuaför, bir günlük gelirini Filistin'deki Müslümanlara bağışladı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle günlük hasılatın çok üzerinde toplanan para, Filistin'in Gazze bölgesine ulaştırılmak üzere İHH Bingöl Derneğine teslim edildi.

Bingöllü berber 1 günlük gelirini Filistin'e bağışladı

Bingöllü kuaför işletmecisi, 1 günlük gelirini Filistin'e bağışladı.

İnönü Caddesi'nde kuaför dükkanı işleten Ahmet Hanay, 1 günlük geliri olan 5 bin 250 lirayı İsrail'in zülmüne uğrayan Gazze'ki Müslümanlara bağışladı.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'deki katliam ve ambargosuna duyarsız kalmayan Hanay, beraber çalıştığı Recep Bödüş ile böyle bir kampanya düzenlendiklerini bildirdi.

Berber ustası Hanay, Gazzeli Müslüman kardeşlerine destek olmak istediklerini belirterek, "Orada yaşayan kardeşlerimizin her gün İsrail zülmüne maruz geliyor. Tarafımızı beli etmek için bir etkinlik yaptık Sağ olsunlar müşterilerimizde kampanyaya destek verdi. Kimi traş olmadan bağış yaptı, kimisi traş ücretinin iki katını bağışladı. Gün sonunda toplannan 5 bin 250 lira toplandı. Müşerilerimize teşekkür ediyorum."

Hanay, bir günlük gelirini Gazze'deki Müslümanlara ulaştırmak üzere İHH Bingöl Derneği Başkanı Muhittin Gili'ye teslim etti.

AdminAdmin