GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2021 17:45   Güncelleme : 02-12-2021 17:45

Dijital Bingöl Rehber büyük ilgi gördü

Dijital Bingöl Rehber büyük ilgi gördü

Bingöllü Gazeteci Galip Akengin tarafından uzun süreli, büyük bir emek ve tecrübe ile kurduğu www.dijitalbingolrehberi.com sitesi, Bingöllüler arasında büyük ilgi gördü.
Pazar günü yayına başlayan web sitesinin sosyal medya ağlarında, yüzlerce yorum ve beğeni aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Akengin, “Türkiye'de başka emsali olmayan bir web sitesi kurduk. A'dan Z'ye Bingöl'e dair her şey burada olacak” sloganıyla başladık ve sağ olsunlar hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdi” dedi. 

Akengin, içerisinde Bingöl ilimiz ve ilçelerimizin tanıtımı, turistik alanlarımız, tarihi kültürel değerlerimiz, tüm resmi kurumlarımızın iletişim bilgileri var, Bingöl dışında ilimizin tanıtımına öncülük eden temsil konumunda bulunan il, İlçe ve Köy Derneklerimizin güncel iletişim bilgileri ve Bingöl İş Dünyasını www.dijitalbingolrehberi.com sitesinde topladık.

2006 ve 2012 yılında Bingöl tanıtım rehberleri çıkardığını anımsatan Akengin, “Dünya dijitale geçti, bizlerde buna uyum sağlamak zorundayız. Dünya’yı elimizde ki cep telefonu ile takip ediyoruz. Bankacılık, Ticaret elimizde, ödemeler elimizdeki cep telefonlarıyla çözüyoruz. Haberleri, Maçları, filmleri artık cebimizden izliyoruz.
Kitapları cebimizden okuyoruz.

Hasılı her şey cebimizde, www.dijitalbingolrehberi.com da cebimizdedir” diye konuştu.

AdminAdmin