GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-03-2023 18:03

Devlet Bahçeli'nin Bingöl'e özel ilgisi var

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, Genel Başkanları Bahçeli'nin Bingöl’e özel bir ilgisi olduğunu söyledi. Baran, Bingöl'ün genel hayata etkili afet bölgesi ilan edilmesine destek olması için ilgili dosyayı Bahçeli'ye sunmuştu.

Devlet Bahçeli'nin Bingöl'e özel ilgisi var

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Osman Zeki Baran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

Ankara'da MHP Genel Merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretin detaylarını anlatan Baran, "Bingöl’ün Afet Bölgesi" ilan edilmesi için hazırladıkları çalışmayı Bahçeli’ye sunduklarını, bu konuda partisinin genel merkezi ile sürekli temas halinde olduklarını söyledi.

Baran, ziyarete ilişin şunları kaydetti:

"Bingöl kamuoyunun ‘Bingöl Afet Bölgesi İlan Edilsin’ çağrısına, sürecin en başından bu yana kulak verdik. İlgili kuruluş ve meslek gruplarıyla sürekli bir temas ve istişare içerindeydik. Bu süreçte edindiğimiz tüm bilgi ve izlenimleri bir rapor haline getirerek Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye sunduk. Ama süreç boyunca attığımız her adım ve edindiğimiz tüm bilgileri genel merkezimizle ve partimizin önde gelen isimleriyle paylaştık."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Bingöl kamuoyunun ‘Bingöl Afet Bölgesi ilan edilsin" çağrısına olumlu yaklaştığını ve hazırlanan çalışmadan memnun kaldığını belirten Osman Baran, “Sayın Genel Başkanımızın Bingöl halkının taleplerine yaklaşımı ve Bingöl’e olan ilgisi bizi oldukça memnun etti. Bingöl’deki STK temsilcilerinin ‘Bingöl’ün Afet Bölgesi’ ilan edilsin taleplerinin ve yapı stoku hakkında bilgilerin yer aldığı raporu Sayın Genel Başkanımıza taktim ettiğimizde, konu ile ilgileneceğini ve yakından takip edeceğini söyledi. Bingöl’ün sorunları için bana gel dedi. Sayın Genel Başkanımızın Bingöl’e özel bir ilgisi var. Bingöl’ün sorun ve talepleriyle yakından ilgileneceğini söyleyen Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ziyaretimizde, Partimizin Genel Başkanı ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi Bingöl’e davet ettik, davetimizden memnun kaldı." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin