SİYASET
Giriş Tarihi : 07-06-2021 16:37   Güncelleme : 07-06-2021 16:55

CHP'li Aylin Nazlıaka, Bingöl’de partilileriyle bir araya geldi

CHP'li Aylin Nazlıaka, Bingöl’de partilileriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Kadın Kolları MYK üyeleri Ayten Gülsever, Fevziye Pehlivan, Necla Erdem ve Merve Altınbaş, Bingöl’de düzenlenen programa katıldı.

CHP Bingöl İl Kadın Kolları tarfından bir otelde düzenlenen programda konuşan Nazlıaka, ülkenin zor zamandan geçtiğini söyledi.

Nazlıaka, şunları kaydetti:

"Çok zor zamanlardan geçiyoruz. Bu zor zamanlarda halkımız, yoksullukla, açlıkla ve işsizlikle sınanıyor.  Bu pandemi sürecinde 5 maskeyi bile dağıtamayan ardından verileri yanlış açıklayan, yerli aşı ürettik üreteceğiz diye halkını umutlandıran ve aşılama sürecini yanlış yöneten iktidarla birlikte sorunlar dahada katlandı. Bu pandemi sürecinde esnafın, çiftçinin, işçinin, emekçinin ve emeklinin sorunları dahada derinleşti. İşte bu sorunlar çığ gibi büyürken birde ülkeyi yönetemeyenler, biz görevini yapanlarda rahatsız olmaya başladık."

Bingöl CHP Kadın Kolları Başkanı Hatice Anşin de üye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konuşmadına atrdından kendisine Bingölspor atkısı ve takım forması hediye edilrn Nazlıaka ve beraberindekiler, partililerle fotoğraf çektirdi.

AdminAdmin