SPOR
Giriş Tarihi : 17-04-2023 20:16   Güncelleme : 17-04-2023 20:43

Büyük Bingöl Spor, Nevşehir deplasmanına hazırlanıyor

TFF Futsal Ligi'nde mücadele eden Bingöl Gençlik Spor, 26 Nisan'da Nevşehir deplasmanına gidecek. Salon futbolunun süper liginde mücadele eden Bingöl ekibi, 6 maçta 15 puan toplayarak, 10 takımlı ligin ikinci sırasında yer alıyor.

Büyük Bingöl Spor,  Nevşehir deplasmanına hazırlanıyor

TFF Futsal Ligi (Salon futbolu) Bingöl temsilcisi Büyük Bingöl Spor (Bingöl Gençlik Spor Kulubü), UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi hedefi ile başladığı 2022-2023 sezonu için kritik Nevşehir deplasmanı hazırlıklarını sürdürüyor.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Avrupa' nın dev takımlarını şehrimizde tribünlerden izlemek için gün birlik olup Avrupa takımlarını Bingöl'e getirip seyri yüksek, adrenalinin hiç düşmediği, yoğun tempolu maçlar için, şehrin tanıtımı için, tamamı şehrin gençlerinden oluşan, Bingöl'ün yerli ve milli takımı etrafında kenetlenme günüdür.

Büyük Bingöl Spor Kulübü, Nevşehir'de 27 Nisan Perşembe günü Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonu' nda, 2021-2022 sezonu şampiyonu İstanbul Şişlispor ile başlıyor. 28 Nisan'da Sakarya Kurudere ile aynı saat ve salonda oynanacak diğer karşılaşmanın ardından 30 Nisan'da Diyarbakır ekibi Alipaşaspor ile oynanayacak. Nevşehir deplasmanı son maçı ise yine aynı salonda 1 Mayıs'ta Diyarbakır ekibi Seyrantepe İdman Yurdu ile oynanacak maçın ardından Bingöl'e dönülecek.

Ciddi manada maddi sıkıntılar yaşayan kulübün ilimizin iş insanları, ileri gelenler, bürokratlar, kurum ve kuruluş yöneticileri ve idarecilerin desteğine ihtiyaçları bulunan kulübün açıklamasında. "elinizi taşın altına koyun zira ciddi sıkıntılarımız bulunmakta olup gençliğimize el uzatmak gençliğimiz geleceği adına elzemdir zira bu topraklara vefa borcunuzdur." denildi.

AdminAdmin