SPOR
Giriş Tarihi : 17-04-2023 20:47

Seyfan Turnuvası'nın şampiyonu Gözeler oldu

Seyfan Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Halı Saha Kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi. 10 takımın mücadele ettiği turnuvada, Gözeler takımı şampiyon oldu.

Seyfan Turnuvası'nın şampiyonu Gözeler oldu

Seyfan Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Kardeşlik Futbol Turnuvası sona erdi.

Bu yıl ikinci düzenlenen ve 10 takımın sahada ter döktüğü turnuvada, kıyasıya mücadelelerin sürdüğü yeşil saha renkli görüntülere sahne oldu.

Rakiplerini eleyen Zımak ve Gözeler, final maçında karşı karşıya geldi. Takımlarının son ana kadar heyecanı yüksek geçen karşılaşmasında bu yılın turnuva şampiyonu Gözeler takımı oldu.

Dernek Başkanı Orhan Açıkbaş, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bizlerle birlikte bu anlamlı faaliyette yer alan çalışan birliğine ve motivasyonuna önem vererek, etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan yönetim kurulu üyelerimize, turnuva ve öncesindeki hazırlık süreci boyunca bizi yalnız bırakmayan turnuva komisyonuna, takım sorumlularına, Ramazan ayının yoğunluklarına rağmen bizi yalnız bırakmayıp yanımızda olan gençlere destek olan taraftara, tüm turnuva boyunca büyük emek harcayan takım oyuncularımıza, bizlerle birlikte bu anlamlı faaliyette yer alan değerli hakemlerimize, Tüm basın camiamıza ve turnuvaya Sponsor olup destek vererek yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. iyi ki varsınız Bir sonra ki yıl 3.’si gerçekleşecek olan turnuvamızda yine aynı heyecan ile görüşmek dileğiyle."

AdminAdmin