KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 21-09-2023 14:03   Güncelleme : 21-09-2023 14:47

Bingöllü sanatçıdan Karadeniz türküsü

Bingöllü ses sanatçısı Yadin Babacan, Karadeniz yöresine has ’Çisem’ adlı türküyü seslendirdi. Sanatçı, yeni seslendirdiği Erol Şahin'in Karadeniz türküsü "Çisem"e klip çekerek dikkatleri üzerine çekti. Sanatçının klibi, yakında sosyal medya platformlarından yayınlanacak.

Bingöllü sanatçıdan Karadeniz türküsü

Bingöllü Haberleri">Bingöllü ses sanatçısı hemşerimiz Yadin Babacan, ’Çisem’ adlı Karadeniz türküsüne klip çekti.

Daha önce  seslendirdiği ve sosyal medya platformlarında büyük beğeni alan "Eyvax Mıri" ile "Açmayın Yaramı" adlı eserlerle müzik piyasasına giriş yapan sanatçı Babacan, son olarak ’Çisem’ adlı Karadeniz türküsüne klip çekti.

Çok yakında bütün sosyal mecralarda yayınlanacak klibin çekimleri de tamamlandı. Genç ilçesinde çekimleri tamamlanan kliple ilgili açıklama yapan Babacan,dil, din, Irk ayrımı gözetmeksizin kardeşliği daha da pekiştirmek adına bir Karadeniz türküsü okumak istediğini ve bu isteğini Erol Şahin'in "Çisem" adlı parçasıyla yerine getirmekten mutululuk duyduğunu belirtti.

Babacan, şunları kaydetti:

"Son yıllarda oldukça popüler olan söz müziği Rize’li sanatçı Erol Şahin’e ait olan Çisem adlı duygusal parçayı okumak istedim. Ünlü sanatçı Erol Şahın ile görüşüp öyle bir düşüncemin olduğunu söyledim. Kendisi de çok mutlu olacağını ve onure olacağını söyledi. Bende gayet güzel bir duygu katarak okuduğumu düşünüyorum. Bu parçanın stüdyoda okumamı, gecesini gündüzüne katarak kahrımı çeken değerli kardeşim aranjör Emrah Göral’a ve her zaman bana bu yolda büyük emek verip manevî desteğini esirgemeyen menajer sayın Dilek Kiraz hanımefendiye ve sanatçı abim Erol Şahin’e her zaman yanımda olan gerek yazılı gerek sözlü Bingöl basın mensuplarına bizi seven destek veren tüm dostlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum."

Babacan'ın klibinin yakın zamanda tüm dijital platformlarda olacağı öğrenildi.

Haber: Ahmet Sayılır

AdminAdmin