EKONOMİ
Giriş Tarihi : 12-08-2021 15:54   Güncelleme : 12-08-2021 15:54

Bingöllü iş insanları, yeni ticaret yolları için Afrika’ya gitti

Kara kıtada faaliyet gösteren Bingöllü iş insanı Yılmaz Demir’in rehberlik edeceği iş insanı kafilesi, 7 gün sürecek iş gezisinde Benin ile yeni ticaret yolları araştıracak

Bingöllü iş insanları, yeni ticaret yolları için Afrika’ya gitti

 

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Güney Afrika ülkesi Benin Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı işbirliği ile Bingöllü 8 iş insanı, Afrikaya’ya gitmek üzere yola çıktı.

Bingöl’de mobilya ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren 8 firma yöneticisinden oluşan Bingöl heyeti, Bingöl Havalimanı’ndan İsanbul’a gitti. Heyet, yarın İstanbul Havalimanı’ndan Benin Cumhuriyetinin Cotonou şehrine gidecek.

Kara kıtada faaliyet gösteren Bingöllü iş insanı  Yılmaz Demir’in rehberlik edeceği iş insanı kafilesi, 7 gün sürecek iş gezisinde Benin ile yeni ticaret yolları araştıracak.

Kafilede yer alan Çelik Yapı PVC Doğrama Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Cihat Çelik, geziyi düzenleyenlere teşekkür etti. Gezinin yeni iş fırsatları için önemli olduğunu belirten Çelik, “Bugün 7 arkadaşımızla Afrika’ya iş gezisine gidiyoruz. Oradaki iş insanlarıyla görüşeceğiz. Yeni iş imkanları için ülkenin pazarını göreceğiz. Bizim için yeni bir deneyim olacak.” dedi.

Gezi öncesi, Benin Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Coffi Jacques Tokognon ve İş insanı Yılmaz Demir, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ev sahipliğinde Bingöl’e gelerek mobilya sektörü temsilcileri ile bir araya gelmişti.

AdminAdmin