GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-12-2022 14:45

Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Genç ilçesindeki kontrol noktasında terk edilen araçta 13 kilo 100 gram esrar ile 8 gram metamfetamin ele geçirildi.

Bingöl'de uyuşturucuya geçit yok

Bingöl'de, jandarma ekipleri tarafından yapılan yol denetimlerinde 13 kilo 100 gram esrar ile 8 gram metamfetamin ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretini önlemeye yönelik çalışmaların devam etti.

Bu kapsamda, Genç ilçesi kırsalında gerçekleştirilen yol kontrolü esnasında durdurulmaya çalışılan bir aracın sürücüsü, uygulama noktasını görünce aracı terk ederek ormanlık alana kaçtı.

Araçta yapılan aramada 12 kilo 100 gram kubar esrar ile 1 kilogram toz esrar ele geçirildi. Kaçan sürücü, jandarmanın takibi sonucu birgün sonra yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen sanık, tutuklandı.

Pantolonunun paçasına gizlemiş

Genç ilçesindeki Küpar Yol Kontrol Noktasında yapılan kontrollarle, bir araçta yolcu olarak seyahat eden kişinin yapılan üzt aramasında, pantolonunun paçasına gizlenmiş 8 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

AdminAdmin