SİYASET
Giriş Tarihi : 26-12-2022 17:04

AK Parti tarafından Bingöl'de "Şehir Buluşmaları" programı düzenlendi

Adalet ve Kalkınma Partisi Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları” programı Bingöl'de yapıldı. Bingöl Belediyesi'nde basın toplantısıyla başlayan program, çeşitli ziyaretlerle devam etti.

AK Parti tarafından Bingöl'de

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Teşkilat Başkanlığınca düzenlenen “2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamındaki ilk program, basın toplantısıyla başladı.

Bingöl Belediyesi'nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Van Milletvekili İrfan Kartal, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti MKYK eski Bingöl Milletvekili Şemnem Koçakelçi Elgörmüş, MKYK üyesi Şaziye Gündüz, MKYK üyesi Alaattin Parlak, MKYK üyesi Abdurrahim Fırat, Bingöl İl Koordinatörü Nurettin Doğanay, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri,  ana muhalefetin düzenlediği vizyon toplantısını ibretle takip ettiklerini belirterek, "Türkiye'de, yurt içinde bulamadıkları vizyonu maalesef yabancı danışmanlar ile bulmaya çalışıyorlar ancak bu yabancı danışmanlar zahmet edip toplantıya teşrif bile etmediler."

Partisinin sadece seçimden seçime sahaya inmediğini aktaran İleri,  şunları kaydetti:

"AK Parti teşkilatları sadece seçimden seçime sahaya çıkan, sadece seçime yakın dönemlerde vatandaşa temas etmeye çalışan teşkilatlar değiller. Bizler her zaman sahadayız, her zaman vatandaşlarımızla beraberiz, her zaman vatandaşlarımızla beraber yürüyoruz. Herkes 2023 seçimlerinin ne kadar kritik ve önemli olduğunu gayet net görüyor. Bu seçimler önemli, çünkü AK Parti iktidarının Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hayata geçirdiği kazanımları korumak noktasında kritik olduğunu herkes görüyor. Bu seçimler önemli çünkü sayın bakanımızın da belirttiği gibi temellerini son derece sağlam bir şekilde atmış olduğumuz Türkiye yüzyılı vizyonunun hayata geçmesindeki kritik rolü ortada. Milletimiz ve teşkilatımız, bu seçimlerin ne kadar kritik olduğunu görmüş durumda ve herkese sahada var gücüyle Cumhurbaşkanımızın liderliğiyle çalışmalarına devam ediyor. Biz inanıyor ve biliyoruz ki, bu millet son 20 yılda hayata geçirilen kazanımların sahibi olacak ve Türkiye yüzyılı noktasında da Cumhurbaşkanımızı bütün gücüyle desteklemeye devam edecek."

Yapılan toplantının ardından gruplara ayrılan AK Partililer, kent merkezinde ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirdi.
 

AdminAdmin