GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-01-2024 14:23

Bingöl'de teröre lanet basın açıklaması yapıldı

Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle yaşanan çatışmada şehit olan askerler için Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği tarafından ‘Teröre Lanet" basın açıklaması düzenlendi. Etkinliğe katılanlar, Türk bayrağı açarak teröre lanet etti.

Bingöl'de teröre lanet basın açıklaması yapıldı

Bingöl’de, "Teröre Lanet Basın Açıklaması" etkinliği düzenlendi.
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) tarafından Hükümet Konağı meydanında düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Dev Türk bayrağı açan vatandaşlar "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" slonları atarak, PKK'ya lanet tokudu.

BİŞHAK Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, burada yaptığı açıklamada, şehitlere rahmet, yaralılara şifa, ailelerine başsağlığı ve sabır diledi.

Baysal, şunları kaydetti:

"Bugün şehitler ve gaziler diyarı Bingöl’de şehitlerimizi anmak, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin acısını paylaşmak, alçak, hain terör örgütü mensuplarını, onların yandaşlarını ve işbirlikçilerini kınamak üzere toplanmış bulunmaktayız. Bağrından yüzlerce şehit ve gaziler vermiş Bingöl halkı olarak şehit ailelerimizin ve yaralı askerlerimizin acısını yüreğimizde paylaşıyor, hain, alçak, şerefsiz terör örgütü mensuplarını lanetliyoruz. Askerimize kurşun sıkma gafletinde bulunan alçak teröristler, bilmelisiniz ki kendi kanınızda boğulacaksınız. Asla amacınıza ulaşamayacaksınız. Bu vatan hep sağ oldu, hep sağ olacak. Bugün her zamankinden daha fazla dayanışmaya, birlik ve beraberlik içinde hareket etmeye ihtiyaç var."

AdminAdmin