GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-01-2024 11:42   Güncelleme : 15-01-2024 12:20

Bingöl Valisi Usta ile gazeteciler buluşması

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Polis evinde gerçekleştirilen gazeteciler buluşmasında kentin sorunları ele alındı.

Bingöl Valisi Usta ile gazeteciler buluşması

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, kentte görev yapan basın kuruluşu temsilcileri ve gazetecilerle bir araya geldi.

Bingöl Valiliği tarafından 10 Ocak Çalışan Gezeteciler Günü dolayısıyla polis evinde düzenlenen programa, Vali Usta'nın yanı sıra, Vali Yardımcısı Engin Tok, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Burtaçkıray ve kentte görev yapan basın mensupları katıldı.

Vali Usta, toplantıa yaptığı konuşmada, toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına son derece önemli bir görev ifa eden tüm basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden programda, doktor sıkıntısında, derslik sıkıntısına, başıboş köpek sorunundan uyuşturucuya, deprem nedeiyle yıktırılacak konutlardan, yeni yapılan kavşaklara kadar kentin sonrunları dile getirildi.

Vali Usta, gazetecilerin Bingö ile ilgili eğitim, sağlık, asayiş, trafik, turizm, deprem ve diğer konulardaki sorularını cevaplayarak, basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin