EĞİTİM
Giriş Tarihi : 13-07-2021 14:44   Güncelleme : 13-07-2021 14:58

Bingöl'de "Telafide ben de varım" etkinlikleri

Milli Eğitim Bakanlığı, salgın döneminde sosyal aktivitelerden uzak kalan çocuklar için "Telafide Ben de Varım" programı hazırladı. Program kapsamında, çocukların ve gençlerin tatillerini verimli geçirmeleri için 81 ilde, 8 milyon öğrencinin katılımı ve 500 bine yakın etkinlikle devam ediyor

Bingöl'de

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda"Telafide ben de varım" programı kapsamında başlatılan etkinlikler devam ediyor.

Bingöl'de, 5 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasındaki yaz tatili dönemi için fiziksel, sosyal-duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı olmak üzere dört ana temaya uygun hazırlanan etkinlikler, öğrenci ve öğretmenlerin yoğun katılımıyla sürüyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Bingöl Belediyesi'ne bağlı tesis ve merkezlerden yararlanılan "Telafide ben de varım" programı kapsamında gerçekleştirilen eğitim faaliyetlerinde, öğrenciler keyifli vakit geçirerek, bu süreçte öğrenme ve kendini geliştirme imkanına sahip oluyor. 

Veliler ise okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ve etkinlikleri telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinden takip ederek, öğrencileri için istediği okulda, dilediği etkinliklere başvuru yapabilirler.

AdminAdmin