GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-04-2024 17:59

Bingöl'de resmi bayramlaşma programı halka açık olacak

Bingöl Valiliği, bayram kutlamasında yeni bir uygulama başlattı. Daha önce çeşitli kurumlarda sadece protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma programı bu yıl halka açık olacak. Valilik makamında saat 10.00'da başlayacak programa bütün vatandaşlar davet edildi.

Bingöl'de resmi bayramlaşma programı halka açık olacak

Bingöl'de 2024 Ramazan Bayramı kutlama programı halka açık gerçekleştirilecek.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, yarın saat 10.00'da Valilik makamında yapılacak bayramlaşma programına bütün Bingöl halkının davetli olduğu bildirildi.

"Bayramlaşma programına davetlisiniz" başlığıyla paylaşılan davetiyede, "Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Usta'nın katılımlarıyla Ramazan Bayramı, bayramlaşma programı gerçekleştirilecektir. 10 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 10.00'da Valilik Makamı. Tüm halkımız davetlidir." ifadelerine yer verildi.

Vali Usta'nın Bayram Mesajı

Bu arada Vali Ahmet Hamdi, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Usta'nın mesajı şöyle:

"Kıymetli Bingöllüler,

Büyük bir manevi huzurla tamamlayıp uğurladığımız kutlu misafir Ramazan ayı sonrasında; sevgi, saygı, birlik, muhabbet ve hoşgörü gibi yüce değerleri hissetmeyi sürdüreceğimiz Ramazan Bayramı’na erişmenin sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. 

Hayatımızda önemli yeri bulunan bayramlar, insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının içtenlikle dile getirildiği, barış dilinin kalpleri yakınlaştırdığı müstesna günlerdir.

Bu özel günlerde kırgınlıkları ve dargınlıkları geride bırakmalı; hasta, yaşlı, bakıma muhtaç ve kimsesizleri ziyaret etmeli; aile büyüklerimize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaşlarımıza ve dostlarımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimizi göstermeliyiz.

Ramazan ayı münasebetiyle yeniden kuşandığımız kulluk şuurunu, sorumluluk duygusunu, merhamet ahlakını, paylaşma ve kimsesizlerin kimsesi olma idrakini, bizi biz yapan kadim değerlerimizi aynı azim ve kararlılıkla devam ettirmeliyiz.

Bu duygularla; Ramazan Bayramı’nın milletimize ve bütün insanlığa iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesini diliyor, siz Bingöllü hemşehrilerimin Bayramını can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun."

AdminAdmin