GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-05-2021 16:57   Güncelleme : 09-05-2021 16:57

Bingöl Valisi Ekinci'den Anneler Günü mesajı

Bingöl Valisi Ekinci'den Anneler Günü mesajı

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Anneler Günü dolaysıyla mesaj yayımladı.

Vali ekinci, mesajında, sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi yüce hasletlerin sembolü olan değerli annelerin ‘Anneler Günü’nü kutladı.

İnsanlık tarihi boyunca annelerin şefkat dolu yürekleriyle, sağlıklı, huzurlu, hikmetli ve barış yüklü toplumların tesisinde önemli rol oynadıklarını aktaran Vali Ekinci, mesajında şunları kaydetti:

"Annelerimizin her birimiz üzerindeki hakları ödenmez büyüklüktedir. Onlara layık evlatlar olmak için onlardan öğrendiğimiz güzel davranışları ömür boyu sergilemekten geri durmamalıyız. Annelerimizi baş tacı yaptığımız, gönüllerini hoş tuttuğumuz sürece iyi bir insan, iyi bir toplum, iyi bir devlet olduğumuzu gösteririz. 'Cennet annelerin ayakları altındadır' sözü de yüce dinimizin, kültür ve medeniyetimizin annelerimize verdiği önemi, onlara karşı göstermemiz gereken saygı ve hürmeti ifade etmesi bakımından çok anlamlıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ömürlerini evlatlarına adayan başta Şehit ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerimizin ‘Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum."

AdminAdmin