GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-04-2021 19:59   Güncelleme : 12-04-2021 20:17

Bingöl Üniversitesinden şehit ailelerine ziyaret

Bingöl Üniversitesinden şehit ailelerine ziyaret

BNH - Bingöl Üniversitesi yönetimininden oluşan bir heyet, Bingöl Şehit Aileleri, Gazileri ve İnsan Hakları Derneğini ziyaret (BİŞHAK) ederek, şehit aileleriyle görüştü.

Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi tarafından yürütülen "2021 Bingöl Kardeşlik Yılı" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ziyarete, Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak, rektör yardımcıları Prof. Dr. İbrahim Yasin Erdoğan, Prof. Dr. Ramazan Solmaz, Prof. Dr. Hasan Çiftçi ile Üniversitemiz Genel Sekreteri Mesud Öğmen katıldı.

BİŞHAK Derneği Başkanı Naim Tan tarafından karşılanan Çapak, dernek üyeleriyle bir araya gelerek BİŞHAK'ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çapak, ziyarette yaptığı konuşmada, bu vatan uğruna canlarını feda eden kahraman şehitleri asla unutmayacaklarını söyledi.

Şehit aileleri ve gazilerin devletin emaneti olduğunu belirten Çapak, "İnşallah, bütün imkanlarımızla onların yanında olacağız. Kapımız daima şehit yakınlarına ve gazilerimize açıktır." dedi.

Dernek Başkanı Naim Tan  da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Üniversitemiz kısa zamanda çok hızlı bir şekilde büyüdü. Gençlerimizde milli birlik ve beraberlik bilinci ancak üniversitelerde oluşur." dedi.

BİŞHAK Başkanı Tan ve dernek üyeleri, ziyaret anısına Rektör Çapak’a Türk bayrağı takdim etti.

AdminAdmin