YEREL
Giriş Tarihi : 02-12-2023 16:25

Bingöl İl Jandarma Komutanlığından anlamlı ziyaret

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında "Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yoktur" sloganıyla özel durumu olan vatandaşları ziyaret etti.

Bingöl İl Jandarma Komutanlığından anlamlı ziyaret

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında “Bir gün değil, her gün yanınızdayız’’ sloganıyla özel durumu olan vatandaşları ziyaret edildi.

Jandarmanın, özel insanların yalnız olmadığını ve daima yanlarında olduğunu göstermek amacıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, duygulu anlar yaşandı.

Jandarmadan yapılan açıklamada, "Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, 03 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında “Bir gün değil, her gün yanınızdayız’’ sloganıyla özel durumu olan vatandaşlarımıza yalnız olmadıklarını ve daima yanlarında olduğumuzu hissettirmek maksadıyla ziyaretler gerçekleştirildi.
Ziyaretler esnasında çeşitli hediyeler verilmiştir. Ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren aileler Jandarma personeline teşekkür etti.
Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca, engelli vatandaşlarımızın rahatı, huzuru ve mutluluğu için çalışmalarımıza 7/24 aralıksız olarak kararlılıkla devam edeceğiz." denildi.

 

AdminAdmin