GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-01-2024 18:07

Bingöl İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

Bingöl Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç Başkanlığında gerçekleştirilen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 Yılı 1. Olağan toplantısında, istihdam konuları ele alındı.

Bingöl İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

 Bingöl İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2024 Yılı 1. Olağan toplantısı yapıldı.

İŞKUR İl Müdürlüğü Salonunda, Vali Yardımcısı Muhammed Deniz Kılınç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kurul üyesi kurum yöneticileri hazır bulundu.

Vali Yardımcısı Kılınç, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunun 2024/1. Olağan toplantısı için toplandıklarını hatırlattı.

Toplantıda, kentte ihtiyaç duyulan mesleklerin belirlenmesi, işverenlerin arz talep konuları, istihdam ve işgücü piyasasının ihtiyaçlarının planlanmasının yapılacağını anlatan Kılınç, Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Destek Program konularının, kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınacağını ifade etti.

 

İŞKUR İl Müdürü Cevdet Baycuman da, yaptığı sunumda, önceki toplantılarda alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar, iş insanlarının işgücü ihtiyaçlarının planlanması, ihtiyaç duyulan mesleklerin planlanması, kayıtlı iş arayan işsizler için yapılan planlamalar, Engelli ve Eski Hükümlü Hibe Destek Proje Programı ve diğer eğitim programları hakkında bilgi verdi.

AdminAdmin