GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-05-2021 13:16   Güncelleme : 05-05-2021 14:07

Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığından "Karlıova" açıklaması

Savcılık açıklamasından "Taraflar alınan beyanlarında karşı tarafın kendisini yaraladığını iddia ederek şikayetçi olmuş, alınan adli raporlarında, vücutlarında herhangi bir kemik kırığı olmadığı ve Basit Tıbbi Müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandıkları tespit edilmiştir"

Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığından
2acffd4e0c2a3fe4934699b4e6d99f" class="taglink" title=" Haberleri">

BNH - Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı, Karlıova ilçesinde bir uzman çavuşun bir kadını darpettiği idaları üzerine başlatılan soruşturmanın titizlikle devam ettiğini bildirdi.

Bingöl Başsavcılığından yapılan açıklamada, Bingöl'ün Karlıoba ilçesinde 2 Mayıs 2021'de R.Ö ile uzman çavuş olarak görevli F.K. arasında gerçekleşen kasten yaralama ve tehdit olayı ile ilgili bazı yayın organları ve sosyal medya platformlarında çıkan haberler üzerine kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılması ihtiyacının hasıl olduğu belirtildi.

Olayın öğrenilmesinin ardından hemen soruşturma işlemlerinin başlatıldığı ifade edilen açıklamada, "Taraflar alınan beyanlarında karşı tarafın kendisini yaraladığını iddia ederek şikayetçi olmuş, alınan adli raporlarında, vücutlarında herhangi bir kemik kırığı olmadığı ve Basit Tıbbi Müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandıkları tespit edilmiştir. Ayrıca Şüpheli F.K. hakkında 6284 Sayılı Kanunun 5/1-a, c, d ve ğ maddeleri kapsamında önleyici ve koruyucu tedbirler uygulanmıştır. Soruşturma titizlikle yürütülmekte olup, kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Olay

Karlıova ilçesinde 2 Mayıs 2021'de meydana gelen olayda, iddiaya göre uzman çavuş F.K, apartmanda gürültü yaptığı bahanesiyle kovaladığı çocuğun annesi R.Ö.’yü darp etmiş, her iki taraf da karşılıklı olarak bir birilerinden şikateçi olmuştu.

AdminAdmin