GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-09-2022 12:32   Güncelleme : 30-09-2022 13:01

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası çevre düzenlemesi sürüyor

Bingöl merkez askeri alanda yaptırılan Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası kente yeni bir görünüm kazandırdı. Belediyenin tüm birimlerinin hizmet vermeye başladığı binanın çevresindeki yol ve kaldırımların yapım çalışmaları sürüyor. Binanın alt tarafından İl Sağlık Müdürlüğü ile Genç Caddesini birbirine bağlayan yeni güzergahın asfaltı döküldü. Yeni yol ve güzergahlar kentin trafiğini de rahatlatması bekleniyor.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binası çevre düzenlemesi sürüyor

Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın seçim vaatleri arasında yer alan Bingöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın çevre düzenlemesi sürüyor.

Yeni hizmet binası, 23 bin 400 metrekare inşaat alanı, 6 bin 800 metrekare bina alanı, 100 araçlık kapalı otopark, 500 kişilik konferans salonu, meclis toplantı salonu, sergi salonu, 200 kişilik çok amaçlı salon, nikah salonu ve 121 araçlık açık otoparktan oluşuyor.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan, yeni ve donanımlı yapısıyla vatandaşların işlemlerini tek merkezden rahatlıkla yapabilecekleri yeni belediye hizmet binasında hizmet vermeye başladıklarını belirterek, "İlk işimiz dediğimiz belediye hizmet binamızı tamamladık ve faaliyete aldık. Koordinasyon ve performansla hizmetlerimizi hızlandıracağız. Ayrıca bu alandaki mevcut yollarımızı da genişleterek, yeni alternatif yollarla şehir trafiğimizi de rahatlatacağız." dedi.

Binanin çevre düzenlemesinin devam ettiğini belirten Arıkan, "8️ metre olan yol ve kaldırım genişliğimizi 2️2 metreye yükselttik; çarşı trafiğine nefes aldıracak yeni alternatif yollar inşa ettik. Şimdi asfalt çalışmalarına start verdik, yakın zamanda geniş ve konforlu yolları vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin