GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2021 15:30   Güncelleme : 08-03-2021 18:30

Akdemir'den "Kadınlar Günü" mesajı

Akdemir'den

BNH - Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Abdulmecit Akdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akdemir, mesajında, kadın ve erkeğin gerek sosyal, kültürel, ekonomik alanda gerekse aile ortamında birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı.

Kadınların geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Akdemir, şu iafedeleri kullandı:

"Fedakârlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma kıymetli katkılar sunan kadınlar, gelecek nesilleri şekillendirerek, her zamana geleceğe güvenle bakmanın teminatı olmuşlardır. Aile kurumunun temeli, toplumun ‘rol modeli’ olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği için önemli görevleri vardır. Bu kapsamda kadınlarımızın işgücüne katılım oranlarını arttırmalıyız. Kadın annedir, çocuklarının ilk öğretmeni, ilk rehberi, yol gösterenidir. Toplumun temeli olan ailenin mimarı ve koruyanıdır. Bu düşünceler ile birlikte ellerini değdirdikleri her yere değer katan tüm kadınlarımıza şiddetin her türlüsünden uzak ve yaşamın her alanında özgür ve mutlu hissedecekleri bir yaşam dileyerek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum."

AdminAdmin