SİYASET
Giriş Tarihi : 17-05-2023 19:03   Güncelleme : 17-05-2023 20:26

AK Partili vekiller, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerden AK Parti'den Bingöl Milletvekili seçilen Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile AK Parti 3. sıra adayı Furkan Ufuk Coşkun, seçimlerin ardından vatandaşlara teşekkür ziyaretleri yapıyor. İlçe, belde ve köy gezilerini sürdüren vekiller, Ilıcalar Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen programda seçmenleriyle bir araya geldi. Vatandaşlara teşekkür eden vekiller, 28 Mayıs'ta yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı 2. tur oylamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

AK Partili vekiller, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor

Bingöl'de AK Parti'den milletvekili seçilen Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile 3. sıra adayı Furkan Ufuk Coşkun, seçimlerin ardından vatandaşlara teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor.

Genç, Karlıova, Adaklı ve Solhan ilçeleri, Sancak ve Arakonak beldeleri, köy ve kent merkezinde vatandaşlara teşekkür eden vekiller, Ilıcalar Belediyesi evsahipliğinde belde merkezindeki Cevdet Yılmaz Parkı'nda düzenlenen programda seçmenleriyle bir araya geldi.

Programa, Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile 3. sıra adayı Furkan Ufuk Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aydın Çeçen, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök ve çok sayıda davetli katıldı.

AK Parti'den Ali Rıza Canlı'nın sunduğu programda konuşan AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, seçim süreci ve alınan başarıdan bahsederek, siyesitin temelinde birlik ve beraberlik ve başarının yattığını söyledi.

Eski Bakan Cevdet Yılmaz ile 5 yıl boyunca ciddi anlamda bir siyaset yaptıklarını anlatan Berdibek, "Beş yıl beraberlik noktasında Bingöl'e çok şey kazandırdık. Aynı duyarlılıkla Zeki kardeşimle dedevam edecek, Furkan kardeşimle de devam edecek. Biz bu birlikteliği oluşturursak, toplumun bizden beklentileri asgariye düşer. Biz birlik beraberliği ortaya koyarken, milletin duygularına da tercüman olacağız." dedi.

AK Parti yeni Milletvekili Zeki Korkutata da böylesi güzel bir organizyon hazırlayan Ilıcalar Belediyesi ve Ilıcalar teşkiletına minnetarlığını ifade ederek, seçimlerin ardından sevinçleri olduğu kadar burukluğu da yaşadıklarını aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bingöl'de oldukça yüksek oy aldığını ve parti olarak da 2 milletvekli çıkararak Bingöl'ü mecliste temsil edeceklerini anlatan Korkutata, "Ama Furkan kardeşimizi bu sefer götüremedik, tabiki milletin iradesi tecelli etmiştir, saygımız sonsuzdur. Ama millet bize bir ödev vermiştir. İnşallah önümüzdeki beş yıl içerisinde daha fazla gayret ederek, daha fazla hizmet daha fazla yatırım ve daha çok insanın gönül teline dokunarak üçüncü milletvekilimizi inşallah hep beraber götüreceğiz. Bir daha burukluk yaşamak istemiyoruz. İkinci burukluğumuz sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı yüzde 49.50 oy. Çok az bir oyla kaybetmiş olabiliriz ama açık ara bir fark attık. İnşallah burukluğumuzu 28 Mayıs'ta hem Bingöl'de hem de Türkiye'de çok yüksek oylarla gidereceğiz." diye konuştu

Ak Parti 3. sıra Milletvekili adayı Furkan Ufuk Coşkun ise çok başarılı bir seçim kampanyası yürüttüklerini ve seçimin önemini seçmenlere aktardıklarını kaydetti. Seçimde meclis çoğunluğunu elde ettiklerini, Cumhurbaşkanı seçiminde de çok küçük bir farkla seçimin ikinci tura kaldığını anlatan Coşkun, "Allah'ın ziniyle ikinci turda ezici bir çoğunlukla bu seçimi de Cumhurbaşkanlığımızı kazanacağız inşallah." ifadelerini kullandı. 

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Ilıcalar beldesinin her zaman devletine, milletine, ülkesine olan bağlılığını ortaya koyduğunu belirtti. 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde hiçbir gevşekliğe meydan vermeden çalışacaklarını aktaran Arıkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aydın Çeçen ve AK Parti Ilıcalar Belde Teşkilatı Başkanı Tahsin Varolgüneş'de birer selamlama konuşması yaptı.

Buradaki program toplu fotoğraf çekimiye sona erdi.

AdminAdmin