SİYASET
Giriş Tarihi : 17-05-2023 20:35   Güncelleme : 17-05-2023 20:48

Berdibek ve Korkutata mazbatalarını aldı

AK Parti'den TBMM 28. Dönemi için Bingöl'den milletvekili seçilen Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, milletvekilliği mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanından aldı.

Berdibek ve Korkutata mazbatalarını aldı

TBMM 28. Dönemi için AK Parti'den Bingöl milletvekili seçilen Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, milletvekiliği mazbatasını aldı.

Bingöl İl Seçim Kuruluna gelen milletvekilleri Berdibek ve Korkutata, milletvekillği mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Adem Okur'dan aldılar.

Mazbata programına Berdibek ve Korkutata'ya, AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Katkay ve Kadın Kolları Başkanı Maşife Gündoğdu ile çok sayıda partili refakat etti.

Yeniden Bingöl Milletvekili seçilen Feyzi Berdibek, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bismillah” diyerek, Bingöl İl Seçim Kurulumuzdan mazbatamızı aldık. Rabbim, ülkemize ve Bingöl’ümüze hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin." dedi.

Çiçeği burnunda milletvekili Korkutata  ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Bingöllü hemşehrilerimizin bizlere teveccüh göstererek uygun gördüğü 28. Dönem Bingöl Milletvekilliği mazbatasını İl Seçim Kurulundan aldık. Hayırlara vesile olsun." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin