YEREL
Giriş Tarihi : 29-02-2024 19:24   Güncelleme : 29-02-2024 19:37

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Eski özel idare müdürlüğü karşısında kurulan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle partililerin hizmetine sunuldu. AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkuta'nın da katıldığı açılışa, Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Erdal Arıkan ve ilçe ve belde belediye başkan adayları, il ve belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Bingöl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) düzenlenen törenle açıldı.

Yenişehir Mahallesi eski özel idare müdürlüğü binası karşındaki binanın ikinci katında açılan SKM'nin açılışına, AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkuta, Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Erdal Arıkan, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, MHP İl Başkanı Osman Baran ile ilçe ve belde belediye başkan adayları, il ve belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Bingöl Belediye Başkanı ve AK Parti Adayı Erdal Arıkan, açılışta yaptığı konuşmada, "Vatandaşlarımızın katılımı ile büyük coşku içinde seçim koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Hayırlara ve zaferlere vesile olsun insallah.Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.

Bingöl Milletvekili Zeki Korkuata da "Yerelde kalkınmanın mimari AK Belediyeciliğin seçim karargahı olan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Bingölümüze hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek ise "Değerli halkımızın katılımı ile büyük bir coşku içinde seçim koordinasyon merkezimizin açılışını gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun. Hizmet siyasetine, gönül belediyeciliğine samimi duygularla inanmış hemşehrilerimiz 31 Mart’ta yeniden zafere ulaşmaya kararlı." diye konuştu.

 

AdminAdmin