SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2022 18:34   Güncelleme : 22-11-2022 18:51

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar tehdit edildiğini paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 Ekim 2020'de AK Parti Bingöl İl Başkanlığına görevlendirilen Haşim Sağlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hem takip edildiğini hem de tehdit edildiğini açıkladı. İl Başkanı Sağlar, kim veya kimler tarafından tehdit edildiğini açıklamazken, takip ve tehdit edildiği bilgilerini güvenlik güçleriyle paylaşacağını belirtti.

AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar tehdit edildiğini paylaştı

Adalet ve Kalkınma Partisi Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, takip ve tehdit edildiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1 Ekim 2020'de AK Parti Bingöl İl Başkanlığına görevlendirilen Haşim Sağlar, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda tehdit edildiğini belirtti.

İl Başkanı Sağlar, mesajında şunları paylaştı:

"Siyasetin dip yaptığı nokta, Evime kadar takip edilerek tehdit edildim. Hiç bir ekonomik ve siyasi hedef gözetmedim ve gözetmeyeceğim. Yola çıktığım ilk günkü gibi inandığım yolda yürümeye devam edeceğim."

Sağlar'ın kim veya kimler tarafından tehdit edildiği merakla beklenirken, Sağlar'ın bazı medya kuruluşlarına yaptığı açıklamalarda, kendisini takip ve tehdit edenlerle ilgili bilgileri kolluk kuvvetleriyle paylaşacağını aktardı.

Yapılan paylaşımının ardından, partililer tarafından Sağlar'a destek mesajları yayınlandı.

AdminAdmin