SPOR
Giriş Tarihi : 01-07-2021 14:28   Güncelleme : 01-07-2021 14:43

"Yüzme bilmeyen kalmasın" projesi

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 7-14 yaş arası çocuk ve gençlerin katılabildiği projede, aralık ayına kadar yaklaşık 2 bin katılımcıya yüzme öğretilmesi hedefleniyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından çocuk ve gençlerin yüzme öğrenimlerini sağlamak amacıyla hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi Bingöl’de başlıyor.

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 7-14 yaş arası çocuk ve gençlerin katılabildiği projede, aralık ayına kadar yaklaşık 2 bin katılımcıya yüzme öğretilmesi hedefleniyor. Pandemi kurallarına uygun şekilde Uzman eğitmenler gözetiminde Yapılacak projeye kayıt yaptırmak isteyen Vatandaşlarımız, başvuru şartları ve formlara aşağıda belirtilen linklerden ulaşabilecek.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesinin 13 temmuz -13 ağustos dönemi başvuruların, 5 Temmuz 2021 saat 09.00'da müdürlüğün web ana sayfasında ve duyurular kısmında aktif hale gelecek kayıt formu ile online yapılacağı belirtildi.

nerobet casino

Kayıtarın 9 Temmuz 2021 saat 17.00'de sona ereceği belirtilen açıklamada, "Yüzme Bilmeyen Kalmayan projesi 1. etapta yer alacak kursiyerlerin listesi 12 Temmuz 2021 tarihinde web sayfamız duyurular kısmında ilan edilecek olup ayrıca Yarı Olimpik yüzme havuzunda ilan panosuna asılacaktır. Ağustos- eylül dönemi için tekrar ilana çıkılacaktır. Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ile ilgili bilgi almak ve ayrıca başvuru şartlarını bingol.gsb.gov.tr/duyurular kısmından öğrenebilirsiniz." denildi.

AdminAdmin