SİYASET
Giriş Tarihi : 20-05-2021 14:01   Güncelleme : 20-05-2021 20:44

Yılmaz’dan tam kapanma sonrası Bingöl ziyareti

Pandemiden dolayı Ramazan Bayramını Ankara'da geçiren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevet Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Bingöl merkez ve ilçelerde ziyaretler gerçekleştirdi. Yayladere ilçesini de ziyaret eden Yılmaz ve Berdibek, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Ankara'da düzenlenen ve Bingöl'e yapılacak yatırımların imza protokollü törenine çağrılmadığı iddialarıyla gündeme gelen CHP’li Yayladere Belediye Başkanı Sabri Akyürek ile görüştü. 

Yılmaz’dan tam kapanma sonrası Bingöl ziyareti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, pandemi kısıtlamaları nedeniyle Ramazan Bayramını Ankara'da geçirdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan 17 günlük tam kapanma sürecinin ardından dün Bingöl’e gelen Yılmaz ve Bedibek, beraberinde Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar ile Bingöl kent merkezi ve ilçelerde esnafı ziyaret ederek, geçmiş bayramlarını kutladı.


Yılmaz ve beraberindekiler, ilk olarak Solhan ilçesindeki bir çay bahçesinde düzenlenen programa katıldı.
Burada konuşan Yılmaz, her zaman Solhan’a hizmet etmekten iftihar duyduğunu belirterek, elinden geldiği kadar hizmet yapmaya devam edeceğini söyledi.

Yılmaz, “Solhan’ımızın altyapısı, yolları, küçük sanayisi, hastanesi, yurtları, pansiyonları, okulları bir çok hizmeti bu güne kadar yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Köylerimizdeki hizmetler, belediye hizmetleri yapılıyor. Tüm Türkiye’ye baktığınız zaman bütün illerde bütün ilçelerde, bütün beldelerde, bütün köylerde, bütün mezralarda AK Parti’nin mührü var, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mührü var. Bu konuda hepimiz çok mutluyuz.” dedi.
Yılmaz ve beraberindekiler, Solhan dönüşünde Özel İdare Sosyal Tesislerinde AK Parti Bingöl İl Başkanlığı yönetim kurullarıyla ayrı gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.


Yayladere’ye anlamlı ziyaret
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz ve AK Parti Bingöl Milletvekili Berdibek, Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, AK Parti İl Başkanı Sağlar, Yayladere ilçesini ziyaret etti.

Yayladere Kaymakamlığını ziyaret eden AK Parti heyeti,  Kaymakam Orhan Altun ile bir süre görüştü.

Daha sonra Yayladere Belediyesine geçen heyet, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Ankara'da düzenlenen ve Bingöl'e yapılacak yatırımların açıklandığı törene çağrılmadığı iddialarıyla gündeme gelen CHP’li Yayladere Belediye Başkanı Sabri Akyürek ile görüştü.

 
CHP’li Yayladere Belediye Başkanı Akyürek, 05 Nisan 2021 tarihinde Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bingöl yatırımları için düzenlenen imza protokolü törenine çağrılmadığını iddia etmiş, bu konu Türkiye’de medyanın gündemini uzun süre meşgul etmişti.

AK Parti heyeti, daha sonra Kiğı ilçesine geçti.

AdminAdmin