GÜNCEL
Giriş Tarihi : 03-03-2021 16:34   Güncelleme : 04-03-2021 17:07

Yılmaz'dan Hesarek Kayak Merkezi tanıtım videosu

BMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Hesarek Kayak Merkezi'nde çektirdiği videoyu paylaştı.

Yılmaz'dan Hesarek Kayak Merkezi tanıtım videosu

BNH- Bingöllü hemşehrimiz, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Hesarek Kayak Merkezi'nde çektirdiği videoyu paylaştı.

Geçen ay Bingöl'e gelen Bakan Kasapoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz, Vali Kadir Ekinci, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen ile Hesarek Kayak Merkezi'ni gezmişti.

Bingöl'ün spor turizmi merkezi olan Herarek Kayak Tesislerini gezen Bakan Kasapoğlu ile Yılmaz tesisleri tanıtan video çektirdi.

Bu videoyu Twitter hesabından paylaşam Yılmaz, "Burası Bingöl Hesarek Kayak Merkezi. Bakanımız Sn @kasapoglu ve ekibine teşekkür ederiz." notu düştü.

Bakan Kasapoğlu ise verdiği yanıtta, "Misafirperverliğiniz için biz teşekkür ederiz Sayın Bakanım." diye paylaşımda bulundu.

Kasapoğlu ve Yılmaz, videoda Hesarek Kayak Merkezi'nin tanıtımını yapıyor.

 

AdminAdmin