GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-03-2024 12:51   Güncelleme : 05-03-2024 20:45

Yeniden Refah Partisi Bingöl Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Yeniden Refah Partisi Bingöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziya Buyankara'nın seçim çalışmalarını yürüteceği Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle partililerin hizmetine sunuldu. Törene Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla da katıldı.

Yeniden Refah Partisi Bingöl Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Yeniden Refah Partisi, Bingöl'deki seçim çalışmalarını yürüteceği merkezin açılışını yaptı.

Yenişehir Mahallesi Haydar Ünsal Caddesinde kurulan Yeniden Refah Partisi Bingöl Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, Bingöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziya Buyankara, İl Başkanı Mahfuz Arslan, partinin ilçe ve belde belediye başkan adayları, il ve belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mahfuz Arslan, büyük bir teveccühle gerçekleştirilen açılışın, seçimin neticesine de bir işaret olduğunu ifade etti.

Bingöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Ziya Buyankara da kente yeni bir kan, yeni bir heves ve yeni bir hizmet anlayışı getireceklerini ifade etti.

Buyankara, şunlaı kaydetti.

"22 yıldır aynı partide, aynı belediye başkanları görev yapmakta, değişen bir şeyler yok. Encümenler aynı, belediye başkan adayları hemen hemen aynı, fakat idareciler ayrı. Fakat Bingöl’de bir gelişme yok. Çocukların oynayabilecekleri oyun alanı yok. Maalesef Bingöl kendi kaderine terk edilmiş durumda. Otuz yıldır Bingöl'de belediye otobüsü niye yok? Hesabını sormaya geliyoruz."

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla ise konuşmasında "Neden Yeniden Refah Partisi" sorusuna cevap verdi.

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezi açılış kurdelesi kesildi.

AdminAdmin