SİYASET
Giriş Tarihi : 10-01-2024 15:43   Güncelleme : 10-01-2024 16:37

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, hava limanında vatandaşlar ve partililerce coşkuyla karşılandı. AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile Bingöl'e gelen Başkan Arıkan, belediyede düzenlenen toplantıda partililerle bir araya geldi.

Yeniden aday gösterilen Başkan Arıkan'a coşkulu karşılama

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İstanbul'daki aday tanıtımı toplantısının ardından geldiği Bingöl'de coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yenidenBingöl Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen Belediye Başkanı Arıkan, AK Parti Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ile Bingöl'e geldi.

Bingöl Havalimanı'nda vatandaşlar ve partililer tarafından coşkuyla karşılanan Başkanı Arıkan ve milletvekilleri, konvoy eşliğinde Bingöl Belediyesi Koferans Salonuna geldi.

Burada düzenlenen programa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz video konferans yöntemiyle katılırken, başkan adayı Arıkan ile milletvekilleri Berdibek ve Korkutata, AK PArti Bingöl İl Koordinatörü 27. Dönem Van Milletvekili  Abdulahat Arvas, Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, MHP İl Başkanı Osman Baran, BBP İl Başkanı Aydın Bucuka, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Feyzi Kızıl, İl Kadın Kolları Başkanı Maşife Gündoğdu ve İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe ve belde belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, video konferansla yaptığı konuşmada, Başkan Arıkan'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, kendisine gösterilen ilgiden dolayı salondakilere teşekkür etti.

Daha sonra sırasıyla İl Başkanı Yılmaz Seven, Belediye Başkan Erdal Arıkan, Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata ve Van Milletvekili  Abdulahat Arvas birer konuşma yaptı.

Program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

AdminAdmin