KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 10-11-2022 21:33   Güncelleme : 10-11-2022 22:18

Yazar Yönetmen Korkutata'ya Kristal Çam Ödülü

Bingöllü yönetmen yazar Fatma Korkutata, yazdığı "Tayyip Dede" kitabıyla Kristal Çam Ödülüne layık görüldü. Korkuta, ödülünü, sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda ünlünün katıldığı “Kristal Çam Ödülleri” töreninde, sunucu Tayyar Işıksaçan'ın elinden aldı.

Yazar Yönetmen Korkutata'ya Kristal Çam Ödülü

Magazin, Sanat, Spor ve iş dünyasının prestijli törenleri arasında gösterilen Kristal Çam Ödülleri, görkemli bir gece ile sahiplerini buldu. Yönetmen yazar Fatma Korkutata'da yazdığı "Tayyip Dede" kitabıyla "Yılın En İyi Eseri" ödülünü aldı.

Magazin, Sanat, Spor ve iş dünyasından birçok ünlü simanın katıldığı “Kristal Çam Ödülleri” gecesi, Profilo Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Gecenin sunuculuğunu ise gazeteci Tayyar Işıksaçan ve Miss Turkey güzeli Dilara Zengin üstlendi.
“Yılın En İyileri”nin belirlendiği gecede Beyaz TV yönetmeni ve yazar Fatma Korkutata, Tayyip Dede adlı eseriyle “Yılın En İyi Eseri” ödülünü aldı.

Korkutata, törende yaptığı konuşmada, bu ödülü almanın kendisi için onur verici olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocuklara olan sevgisini kaleme aldığını ve Türkiye’nin 81 ilindeki çocuklarla görüşerek onların Tayyip Dede’lerine olan sevgilerini, hayallerini anlattığını dile getirdi.

Kendisini ödüle layık görenlere teşekkür eden Korkutata, "Tayyip Dede kitabımı yakın zamanda Cumhurbaşkanımızı Sayın Cumhurbaşkanımıza sunduk, kendilerinin beğenilerini de aldık. 81 ildeki çocuklarla görüşerek Tayyip Dede kitabını yazdım ve 7 bölgedeki çocuklarla da en kısa zamanda Tayyip Dede şarkısını seslendireceğiz. Söz ve müziği bana ait olan şarkının kilibini de çekeceğiz." dedi.

AdminAdmin