GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-04-2024 19:40

Voleybol Gençler Bölge Şampiyonası Bingöl'de yapılacak

Türkiye Voleybol Federasyonu Gençler Bölge Şampiyonası Bingöl'de yapılacak. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, şampiyonaya katılmak üzere Bingöl'e gelen Muş Lalezar Spor Voleybol Takımı sporcu ve yöneticilerini kabul etti. Şampiyonaya Erzurum, Bingöl, Muş, Diyarbakır ve Artvin takımları katılıyor.

Voleybol Gençler Bölge Şampiyonası Bingöl'de yapılacak

Bingöl’de düzenlenen Türkiye Voleybol Federasyonu Gençler Şampiyonasına katılack Muş Lalezar Spor Voleybol Takımı yönetici, antrenör ve sporcuları, Vali Ahmet Hamdi Usta’yı makamında ziyaret etti.

Vali Usta, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kulüp Başkanı Ferzende Emre ve sporculara başarı dileğinde bulundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Gençler Bölge Şampiyonası'nda ev sahipliği yaptıklarını hatırlatan Vali Usta, "Bu sebeple ilimizde bulunan Muş Lalezar Spor Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Ferzende Emre eşliğinde tam kadro sporcularımızı kabul etmiş bulunuyoruz. Antalyalı olmam nedeniyle, adıma hazırladıkları 07 numaralı takımlarına ait formayı hediye ettiler. Bu nazik jestleri için ayrıca teşekkür ederim. Şampiyonanın spor ahlakı ve kardeşlik duyguları içinde tamamlanmasını diliyorum. Müsabakalara katılan Erzurum, Bingöl, Muş, Diyarbakır ve Artvin takımlarına ve sporcularına da ayrıca başarılar diliyorum.”

Ziyaret, Valimiz Sayın Ahmet Hamdi Usta’ya kulüp formasının hediye edilmesi ve toplu fotoğraf ekimi ile tamamlandı.

AdminAdmin